Αθήνα 3/02/2015

Α.Π.: 655

Τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Α.Ε.Κ. σας προσκαλούν στο 9o Πανελλαδικό συνέδριο Κλειθροποιών που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Απριλίου 2015,στο ξενοδοχείο Congo Palace Hotel στη Γλυφάδα( Λ. Ποσειδώνος 81Α, Γλυφάδα, http://www.congopalace.gr/el/index.html) .

Τα τεχνικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με την έκθεση ειδών κλειθροποιίας και συστημάτων ασφαλείας. Το πρόγραμμα των μαθημάτων καθώς και η λίστα των εκθετών που θα συμμετάσχουν, θα αναρτηθούν σύντομα.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι ο ΣΑΕΚ κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο εξασφάλισε για εσάς την προνομιακή τιμή των 55€ για μονόκλινο δωμάτιο και των 65€ για δίκλινο δωμάτιο για διαμονή στις ημερομηνίες του συνεδρίου. Οι ανωτέρω τιμές είναι ειδικές ανά δωμάτιο /ημέρα και αφορούν αποκλειστικά κρατήσεις για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου. Περιλαμβάνουν Αμερικάνικο Πρωινό σε Μπουφέ , Wi – Fi internet και όλους τους νόμιμους φόρους.

Οι κρατήσεις για τα δωμάτια θα γίνονται απευθείας στο Congo Palace Hotel (τηλ.: 210 8946711). Φροντίστε να κάνετε την κράτηση σας εγκαίρως!

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

Σιάμος Χ                                 Μπύρτας Ε.