ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Α.Ε.Κ.Β.Ε. (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΛΕΙΘΡΟΠΟΙΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 25-11-2015 στο κτήριο της ΓΕΣΕΒΕΕ παρουσία 25 συναδέλφων από τη Β.ΕΛΛΑΔΑ και με τους εκπροσώπους του ΣΑΕΚ Μπύρτα Ε.και Μαρίνο Δ.με θέμα την ίδρυση σωματείου κλειθροποιών Β.Ελλάδας,είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανοικοινώσουμε ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο δημιουργίας του.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε τη Κυριακή 6 Μαρτιου 2016 να παρευρεθείτε στα γραφεία του σωματείου μας επί της οδού Δημητρίου Καμπούρογλου 16 -Καλαμαριά -Θεσ/νίκη και ώρα 11.00 πμ.( για τους συναδέλφους που είναι εκτός Θεσσαλονίκης,για διευκόλυνση τους ,σημείο συνάτησης νοσοκομείο Παναγία.)Η πρόσκληση αφορά όλους τους συναδέλφους από Βόλο μέχρι Ορεστιάδα και η παρουσία όλων θεωρείται απαραίτητη για να επιτευχθεί ο στόχος σύστασης του σωματείου.

Εκ μέρους του προσωρινού προεδρείου του Σ.Α.Ε.Κ.Β.Ε. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το αδελφό σωματείο Σ.Α.Ε.Κ. τόσο για την ηθική και συμβουλευτική στήριξή του,όσο και για την προνομιακή τιμή των 50 ΕΥΡΩ στα μέλη του Σ.Α.Ε.Κ.Β.Ε. που θα συμμετάσχουν στο πανελλήνιο συνέδριο κλειθροποιών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 28 και 29 Μαιου στο ξενοδοχείο NOVOTEL.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Γραμματέα Σ. Γιαξόπουλο στο τηλ. 6977515946