ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

Από τη Γραμματεία

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος καθιερωμένος χορός του Σ.Α.Ε.Κ. και η κοπή της πίτας για το 2018.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο εστιατόριο « Όμιλος» του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και οι συνάδελφοι μαζί με τις παρέες τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την υπέροχη θέα συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων ενώ ταυτόχρονα διασκέδαζαν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης , πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας για το 2018.Το φλουρί όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια , ήταν μία χρυσή λύρα και η κλήρωση που έγινε ανάμεσα στα παρευρισκόμενα μέλη του Σ.Α.Ε.Κ. , ανέδειξε τυχερό τον κ. Ράπτη Κωνσταντίνο. Του ευχόμαστε να έχει πάντα Καλοτυχία και Υγεία!!!

Ευχαριστούμε τους κ.κ. Καρύδη (GEMKA), Αλημπαμπούδη (Viometal),Πασβάτη (Pasvatis), Χριστοφίλη (Autotech),Βοϊβόδα (Gevy Βοϊβόδας ΑΕΒΕ και Gevy Automatic Doors), Αθανασίου, Μπαρούς, Σωτηρόπουλο και Ραπτόπουλο που κάθε χρόνο στηρίζουν τον ΣΑΕΚ και προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εμπόρους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και επέλεξαν για τη Σαββατιάτικη διασκέδασή τους την εκδήλωση του συλλόγου μας.

Ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών μας σε επόμενες εκδηλώσεις !