22-2-2016

Ένας αγαπητός συνάδελφος μας αποχαιρέτισε σήμερα…

Ο Θεόδωρος Ταμπαξής έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, αφήνοντας όμως πίσω του ένα μεγάλο κενό στον κλάδο μας και κυρίως στον Σ.Α.Ε.Κ.

Ο Θοδωρής υπήρξε ένα από τα παλαιότερα μέλη του Σ.Α.Ε.Κ. και της διοίκησης. Για πολλά χρόνια υπηρέτησε το σωματείο μας από τη θέση του Αντιπροέδρου και του Γενικού Γραμματέα αλλά και ακόμη από τη θέση του απλού μέλους δεν έπαψε στιγμή να είναι υποστηρικτής του Δ.Σ. και των ενεργειών του σωματείου , αφήνοντας πίσω του ένα λαμπρό παράδειγμα για τον καθένα από εμάς.

Η μεγάλη του ενεργητικότητα, η αποφασιστικότητά του, η οργανωτικότητά του , η προθυμία του να βοηθήσει πάντα ήταν από εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα του που τον έκαναν έναν ξεχωριστό και αγαπητό άνθρωπο για όσους τον γνώρισαν.

Η συμμετοχή του σε κάθε δραστηριότητα του Σ.Α.Ε.Κ. ήταν αξιοσημείωτη. Συμμετείχε ως καθηγητής στα τεχνικά σεμινάρια του σωματείου καθώς επίσης βοηθούσε και στη διοργάνωσή τους.

Ο Θοδωρής ήταν ένας ιδιαίτερα κοινωνικά ευαισθητοποιημένος άνθρωπος. Με δική του παρότρυνση είχε δημιουργηθεί η ομάδα αιμοδοσίας στον Σ.Α.Ε.Κ. και για χρόνια φρόντιζε για τη διενέργεια αιμοδοσίας ώστε να έχει το σωματείο τη δική του τράπεζα αίματος.

Όσα και να γράψουμε για τον Θοδωρή φαίνονται και είναι πραγματικά λίγα…

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Καλό ταξίδι Θοδωρή….

Το Δ.Σ.