Ο Σ.Α.Ε.Κ. συμμετείχε στην έκθεση SAFETY EXPO 2013, την 1η κλαδική έκθεση ασφάλειας και προστασίας, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8-10 Μαρτίου 2013 σε ένα νέο εκθεσιακό κέντρο, το METROPOLITAN EXPO, το οποίο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος .

Τα μέλη του Δ.Σ. φρόντισαν να στηθεί ένα λιτό περίπτερο με πολλές αφίσες και μηνύματα  προς το καταναλωτικό κοινό. Μοιράσαμε αρκετά φυλλάδια τρίπτυχα ενημερώνοντας τους επισκέπτες ότι η ύπαρξη του Σ.Α.Ε.Κ. και των μελών του αποτελεί εγγύηση-αξιοπιστία-διαρκής ενημέρωση στην τεχνολογία.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου είδαν με θαυμασμό τη βιτρίνα με τις παλιές κλειδαριές-αντίκες και εντυπωσιάστηκαν από το βιβλίο “Η Ιστορία της Κλειδαριάς”. Το Δ.Σ. αποφάσισε και μοίρασε δωρεάν 50 βιβλία της ιστορίας  σε όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο και απάντησαν στο ερωτηματολόγιο.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς όλοι ζητούσαν να μάθουν για τους συναδέλφους, μέλη του Σ.Α.Ε.Κ., που είναι κοντά στην περιοχή τους. Τα δε συμπεράσματα από την ανταλλαγή απόψεων ήταν ενθαρρυντικά, τόσο για το Δ.Σ., όσο και για τα μέλη μας. Το καταναλωτικό κοινό έμεινε ικανοποιημένο καθώς διαπίστωσε ότι ο Σ.Α.Ε.Κ. βοηθάει και ενδιαφέρεται μέσω των μελών του για την ασφάλεια των πολιτών.

Στο περίπτερό μας δεχθήκαμε την επίσκεψη αρκετών συναδέλφων, οι οποίοι μιλούσαν με κολακευτικά λόγια για την πρωτοβουλία του Δ.Σ. και για την προσπάθεια προβολής των μελών του Σ.Α.Ε.Κ. Αυτό, βέβαια, οφείλεται κατά κύριο λόγο στο “νέο αίμα” του Δ.Σ. και κατόπιν στην τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που έχουν βάλει από ένα λιθαράκι για να βρεθούμε εμείς εδώ.

 

Ο πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

Μαρίνος Δημήτριος          Μπύρτας Ευάγγελος