ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 10ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Σ.Α.Ε.Κ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας κάνουμε γνωστόν ότι στις 28 και 29 Μαίου 2016, ο Σ.Α.Ε.Κ πραγματοποιεί το 10ο Πανελλαδικό Συνέδριο των κλειθροποιών της Επικράτειας, με ταυτόχρονη παράδοση μαθημάτων, (σεμιναρίων ).Η καθιερωμένη κατ’ έτος αυτή εκδήλωση   θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Novotel Hotel Athens στην Αθήνα(Μιχαήλ Βόδα 4-6 , Αθήνα). Όσοι συνάδελφοι- συναδέλφισσες επιθυμούν να συμμετάσχουν , παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή έως τις 27 Μαΐου 2016, στην γραμματεία του Συνδέσμου.

Τούτο ισχύει και για τα μέλη του Σ.Α.Ε.Κ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βασική προϋπόθεση για την είσοδο στα μαθήματα: ο συμμετέχων να είναι μέλος ΣΑΕΚ, ΣΑΕΚΒΕ, ΣΑΚΔΕΠ ή ΚΛΕΙ.ΔΙ. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομα που δεν είναι μέλη των ανωτέρω σωματείων. Όσοι επιθυμούν την εγγραφή τους σε κάποιο από τα σωματεία, παρακαλούνται να την έχουν τακτοποιήσει πριν την ημερομηνία έναρξης του συνεδρίου.

1. Ηλικία 18 ετών και άνω

2. Αστυνομική ταυτότητα ή ταυτότητα μέλους.

3. Αποδεικτικό κυριότητας καταστήματος, ( αντίγραφο τιμολογίου, ή άλλο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την κυριότητα της έδρας δραστηριοποίησης του συναδέλφου ). Τούτο δεν ισχύει για τα μέλη του Σ.Α.Ε.Κ.

4. Φωτοτυπία άδειας λειτουργίας από την αστυνομία.

5.καταβολή στην είσοδο του συνεδρίου:

-100€ για τα μέλη ΚΛΕΙ.ΔΙ. και τους βοηθούς των μελών ΚΛΕΙ.ΔΙ.,(εφόσον είναι οικονομικά εντάξει στο ΚΛΕΙ.ΔΙ.)

-50€ για τα μέλη ΣΑΕΚΒΕ(εφόσον είναι οικονομικά εντάξει στο σωματείο τους)

-50€ για τα μέλη ΣΑΚΔΕΠ(εφόσον είναι οικονομικά εντάξει στο σωματείο τους)

-200€ για τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος

-Τα  ταμειακώς  εντάξει  μέλη  του  Σ.Α.Ε.Κ. δεν πληρώνουν,  εφ΄ όσον  έχουν  εξοφλημένο  ΚΑΙ  το  1ο εξάμηνο του 2016.

6.Αντιπρόσωποι συναδέλφων και βοηθοί μπορούν να συμμετάσχουν αρκεί εκτός των ως άνω προϋποθέσεων, να προσκομίσουν: α΄. Σχετικό αίτημα του υπευθύνου του καταστήματος και β΄. Φωτοτυπία αδείας  από την αστυνομία, που να πιστοποιεί το κατάστημα όπου εργάζεται ως βοηθός.

Το Δ.Σ.

2017-10-17T10:45:59+02:00 29/02/2016|Νέα|