Στις 18 και 19 Μάρτιου 2016 διεξάχθηκε το 4ο συνέδριο security project στο οποίο για πρώτη φορά παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Σ.Α.Ε.Κ , από τον πρόεδρο κ. Σιάμο Χαράλαμπο και τον Γενικό γραμματέα κ. Μπύρτα Ευάγγελο .

Το συνέδριο γίνετε με σκοπό την ενημέρωση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της ασφάλειας των συστημάτων συναγερμού ,κλειστών κυκλωμάτων και ότι έχει σχέση με την προσωπική ασφάλεια και την ασφάλεια οικιών και επαγγελματικών χώρων .

Η θεματολογία του προγράμματος αποτελείται από παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών και νέων προϊόντων ,καθώς και από ομιλίες διάφορων εκπροσώπων δημόσιων φορέων ,( ελληνική αστυνομία , υπουργείο δημ .τάξεως κτλ) και γενικώς κλάδων που έχουν σχέση με την ασφάλεια.

Ο πρόεδρος κ. Σιάμος Χαράλαμπος στην ομιλία του , παρουσίασε τον Σ.Α.Ε.Κ και τις δραστηριότητες του σωματείου, έκανε μια αναφορά στις κλειδαριές από αρχαιοτάτων χρόνων και στην εξέλιξη του κλάδου των κλειθροποιών . Επίσης εξέφρασε την επιθυμία για συνεργασία των δυο κλάδων και να μην κατηγορούν και μειώνουν ο ένας τη δουλεία του άλλου . Αντίθετα θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία και αλληλοσεβασμός μεταξύ των δυο κλάδων και αλληλοβοήθεια μιας και απευθυνόμαστε στο ίδιο πελατολόγιο .

Ο Γενικός γραμματέας Μπύρτας Ευάγγελος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από πλευράς του Σ.Α.Ε.Κ όσον αφορά τη μεταφορά τεχνογνωσίας και την ενημέρωση νέων προϊόντων και νέων τεχνολογιών στα μέλη του .

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΕΚ